NLP

Opleiding NLP

Jose Martens-van Rooyen

Jose Martens-van Rooyen

De opleiding  Neuro Linguïstisch Programmeren is een communicatieopleiding in drie gradaties. Elk af te sluiten met een erkend certificaat.

Elke gradatie bevat 20 trainingsdagen.
NLP biedt een brede verzameling aan technieken en vaardigheden op communicatief gebied zowel met jezelf als met de ander.

De opleiding die wij verzorgen noemen wij: Integrale NLP, waarmee wij bedoelen dat  de aan te leren technieken geïntegreerd raken tijdens de opleiding met het pakket aan ervaring en vaardigheden dat je al met je meebrengt.

Nino Krug

Nino Krug

1] NLP Practitioner:
De communicatie met jezelf staat centraal. Je leert bewust te beschouwen hoe je dingen doet, hoe je daarover kan communiceren met de buitenwereld en hoe je dat doelgericht kunt bijstellen.
Aan de hand van verschillende technieken wordt geoefend met vaardigheden die meer sturing geven aan je leven zowel privé als in werksituaties.

2] NLP Master Practitioner:
De aangeleerde communicatieve vaardigheden worden verder uitgediept en meer toegespitst op het beroepsmatig functioneren .

3] NLP Trainer Coach
Na het behalen van bovenstaande certificaten word je voorbereid op het geven van trainingen en het coachen , individueel en groepsgewijs, in NLP vaardigheden.

De opleidingen worden verzorgd door Nino Krug (www.ninokrug.nl) en Jose Martens – van Rooyen (www.kanjerpraktijkbrabant.nl)

Een uitgebreide folder in PDF-formaat kun je hier bekijken.