Hoog sensitief

aan tafelHoge sensitiviteit is een eigenschap en het is geen ziekte of iets vreemds.

Hoogsensitieve personen zijn mensen die beschikken over het vermogen subtiele signalen waar te nemen, zoals: sfeer, emoties en spanningen van anderen. Sterke impulsen uit de omgeving kunnen voor hun gevoelige zenuwstelsel overweldigend zijn. Vaak gaan we dan twijfelen aan ons gevoel, wat onterecht is. Hoge sensitiviteit wordt niet altijd herkend maar komt véél meer voor dan we denken.

Hoge sensitiviteit wordt vaak als een last gezien terwijl je als hooggevoelig persoon sterke intuïtieve vermogens bezit: je bent creatief en veelzijdig, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Met deze gaven heb je de wereld veel te bieden, maar om ze effectief in te kunnen zetten moet je je er wel eerst bewust van worden en dien je je oude denkpatronen te veranderen.

In het weekend leer je eigen signalen en codes herkennen/verstaan. Opdat je Hoge sensitiviteit geen last maar een verrijking is in je dagelijks bestaan.licht hoofdDe workshop wordt begeleid door Ton van Schaik & Nino Krug

Dit bericht is geplaatst in workshops historie met de tags , . Bookmark de permalink.