4

4De 4 is de tijd. De 4 zijn de omstandigheden, zoals in de astrologie het vierde huis ook het huis van het gezin is. Vaak zijn de omstandigheden, of de tijd, juist een enorme blokkade voor je vrijheid.

In de 4 zul je alle vier de hoeken zien en je zult alle omstandigheden leren kennen, zowel in de maatschappij als thuis, met je vrienden en je kennissen. Bij de 4 speelt verleden en toekomst. Wanneer je rustig in het midden blijft staan en je het verleden en de toekomst naar je toe laat komen, dan zal er niets zijn en daardoor zal er weer alles zijn. In de 4 leer je ook hoe dingen werken, hoe je met dingen om kunt gaan. De 4 kun je beschouwen als een maatschappij, een maatschappelijk gebeuren. In de 4, (in de omstandigheden) zul je ook plannen maken en ontdekken dat plannen die je nu maakt voor morgen, voor nu zijn, omdat ze nu passen in deze omstandigheden. Je leert in de 4 met je omstandigheden omgaan, de 4 hoeken van de kamer, de 4 windstreken en de 4 jaargetijden. In de 4 ga je al deze dingen ervaren.

Wat je van de 4 het meeste mag leren is, hoe dingen voor jou werken en dingen voor jou nuttig kunnen zijn en in mag zien hoe je omgeving aan jou laat zien hoe dingen kunnen werken.

Dit bericht is geplaatst in getallen. Bookmark de permalink.