6

6De 6 is het indalen, de 6 is ook aanvaarden, accepteren en het is je geest die dus steeds meer bezit neemt van je eigen lichaam. Je zult aanvaarden wat er is, je zult je ervaringen op gaan doen. Indalen kan op velerlei manieren, het kan op een prettige manier, en het kan op een, voor je zelf, niet prettige manier. De 6 is ook liefde, als je dingen doet en ervaart met liefde, zul je makkelijk door dit leven heen gaan. Ga je je verzetten, dan zul je steeds je eigen weerstand tegenkomen.

Het kan wel eens koud zijn en toch moet je even naar buiten. De 6 leert je dan: doe een jas aan, dan ga je met plezier naar buiten, dan is het ook zo gebeurd. Wil je niet indalen, ofwel je maakt het jezelf wat moeilijk en doe je geen jas aan, dan zul je buiten, vechtend tegen jezelf en tegen de koude, toch indalen omdat je toch datgene gaat doen wat je jezelf voorgenomen hebt.

Zeg niet: in dit leven ben ik volledig ingedaald, je zult dan vele levens terug komen om steeds weer in te dalen, zo lang tot je je lichaam begrepen en alles doorleefd hebt, zodat lichaam en geest een eenheid zijn geworden.

Dan zul je staan als een stil licht tussen mensen, niet wetend waarom, niet wetend waarheen. Een doel heb je niet en als je iets doet zul je de reden niet kennen, maar je doet omdat het altijd zo gedaan is. Alles in deze wereld is al een keer geweest,

Wat je in de 6 mag leren is het aanvaarden van jezelf, het aanvaarden dat je dingen mag doen van jezelf en daardoor anderen en jezelf leert lief te hebben.

Dit bericht is geplaatst in getallen. Bookmark de permalink.